5 Gambar Doktor Beli Patung Seksi Atasi Kesunyian Hidup.!!

loading…


Hidup berseorangan sememangnya akan membuatkan kita semakin kesunyian apatah lagi jika selama ini ada sesorang di sisi kita yang amat kita sayangi yang kemudiannya telah pergi meninggalkan kita, kesannya pasti amat d rasai.

Itulah yang berlaku kepada seorang bekas doktor yang telah kehilangan isteri tercintanya akibat daripada penyakit yang di hidapi oleh isterinya itu.

Selepas kematian isterinya akibat kanser pankreas pada Ogos tahun lepas, hidup seorang warga emas, Zhang Wenliang, 70tahun, menjadi tidak keruan, apatah lagi sepanjang 40 tahun perkahwinan dengan isterinya itu, mereka tidak mempunyai anak.

Mengikut laporan dari Suara.TV, bagi mengatasi kesunyiannya, Zhang, yang merupakan bekas doktor dan berasal dari Chongzhou, China itu, telah membeli patung seks berharga £1,833 bagi menggantikan isterinya.

“Saya membantu orang ramai dalam merawat penyakit mereka tetapi saya tidak boleh berbuat apa-apa dengan isteri saya,’’ katanya.

Selepas sebulan kematian isterinya, Zhang membeli patung terbabit yang boleh menghasilkan bunyi manakala suhunya boleh dikawal.

“Saya tidak membawanya keluar. Saya mahu hidup di rumah dengannya dan merenungnya setiap hari. Ini adalah isteri saya,’’ katanya yang turut memakaikan pakaian isterinya pada patung terbabit.

Jelasnya, patung itu bukan semata-mata memenuhi keperluan fizikalnya tetapi turut memberikan kegembiraan kepadanya ketika dia merindui isterinya.

Selepas membeli patung itu, Zhang telah memencilkan diri daripada masyarakat kerana bimbang kesan negatif terhadap imej dan reputasinya sebagai bekas doktor.

Malah jika rakan-rakannya mahu mengunjungi Zhang, dia meminta mereka memberikan notis lebih awal agar dia dapat menyembunyikan patung seks berkenaan.

Namun selepas enam bulan digunakan, anak patung itu mengalami kerosakan dan Zhang kini bercadang untuk menyaman pengilangnya. – Suara.TV

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Apa Yang Dijumpainya Ketika Memasuki Pintu Itu Sangat Luar Biasa Pakcik Petani Ni Jumpa Pintu Misteri Ke Bawah Tanah..Bila Masuk Jer Ke Dalam Apa Yang Di Lihatnya Benar Benar MENGEJUTKAN!! TERBELIAK MATA PAKCIK NI TENGOK!! Tak Percaya Betul Apa Yang Di Lihatnya. Jom Kita Tengok! Sila tonton video: https://yo...
Aku Terlanjur Dengan Teman Lelaki. Aku Berdosa Terhadap Suami !! Saya punya anak tiga. Jodoh saya dan suami diaturkan oleh keluarga namun sebagai anak sulung yang jarang membantah apa yang mak ayah utarakan, saya mengikut saja kehendak mereka. Lagi pun ketika itu, saya tidak punya siapa-siapa kerana pernah putus t...
Gadis Miliki Wajah Mirip Lara Alana Tular Di Media Sosial Seorang gadis yang dikenali sebagai Nadiah Nasir, 20 tular di media sosial baru-baru ini kerana dikatakan memiliki rupa paras yang mirip dengan Lara Alana, anak kepada pasangan popular Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Semuanya bermula apabila seorang ...
Gambar Malam Berinai Izara Mula Tersebar. Berkonsepkan Bollywood. Wow! Itu sahaja yang boleh kami katakan apabila terlihat gambar malam berinai Izara Aishah mula membanjiri timeline Instagram kami. Dengan mengetengahkan konsep ala malam Bollywood, Izara kelihatan sungguh anggun dengan persalinan berwarna merah. ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*