Aksi Lelaki Merugol Sebatang Pokok Berjaya Dirakam CCTV.

loading…


Terlalu banyak kes yang melibatkan rugol telah tular di media sosial. Keterbatasan akal fikiran yang telah dikuasai nafsu serakah untuk mendapat nikmat menjurus kepada kes r0g0l yang tidak lagi terkawal.

Perbuatan merugol adalah satu perbuatan yang sungguh menjijikkan, bayangkan kerana nafsu syaitan mangsa yang tidak mampu melawan terpaksa menerima nasib malang yang sungguh memeritkan.

Terdapat aksi rugol yang kadangkala menjadi sesuatu yang sungguh di luar jangkaan anda misalnya merugol ayam, merugol tiram, merugol ekzos kereta, dan yang terbaru adalah merugol sebatang pokok pada waktu malam.

Dilihat dari raut wajah ternyata dia bersungguh-sungguh melakukannya dan terbukti itu bukan perbuatan yang tidak disengajakan.

Namun tidak ada informasi lanjut yang dapat diperolehi tentang gambar seorang lelaki merugol sebatang pokok serta gambar mangsanya yang pasti dapat dijejaki pelakunya kerana telah meninggalkan zuriatnya pada sebatang pokok yang tidak mampu melawan.

Apa yang pasti perugol tersebut telah beraksi pada waktu malam dan aksinya itu berjaya dirakam melalui kamera litar tertutup CCTV.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Rita Rudaini Mengamuk Kerana Orang Kritik Anaknya !! Pelakon Rita Rudaini mempunyai dua anak lelaki hasil hubungan dengan bekas suaminya, pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan. Anaknya bernama Airit Rayyan Rizqin, Airit Qaqa Arjuna.Baru-baru ini Rita Rudaini ada memuatnaik gambar terkini anaknya di...
Ummi Nazeera Kena Kecam Gelek Lagu Alelluya Dalam Majlis Resepsi Ummi Nazeera kena kecam gelek lagu alelluya dalam majlis resepsi pernikahan|Pada bulan lalu pelakon Ummi Nazeera selamat diijabkabulkan dengan pasangan Mohd Izzar dalam sebuah majlis yang diadakan secara tertutup. Majlis resepsi pula telah berlangsun...
Awak Dah Sedap Ratah Tubuh Saya Senang-Senang Nak Putus? Hakikat yang tidak dapat disangkal, saya tahu setiap rumah tangga ada dugaannya. Saya sudah berumah tangga selama 9 tahun dan dikurniakan 2 orang cahaya mata Pada Oktober 2015, saya diuji dalam alam rumah tangga. Suami tersilap langkah dan dia ber...
Dennis Muhammad, Jejaka Belanda Yang Bakal Nikahi Tunku Tun Aminah Puteri kepada Sultan Johor, Sultan Ibrahim iaitu Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah akan mengakhiri zaman bujangnya pada bulan Ogos ini.Berita gembira ini baru sahaja diumumkan pada hari ini setelah mendapat perkenan dari Sultan Johor. Tun Amin...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*