Diceraikan Suami Kerana Mengeluarkan ‘Bunyi Aneh’

loading…


Seorang wanita yang sangat mencintai suaminya mengaku tidak dapat lagi menahan kepedihan atas keretakan hubungan rumah tangga mereka.

Beliau yang sudah pun memiliki anak 3 berkata dia sudah tidak tahu mahu buat bagaimana, selepas suaminya hendak menikah lagi dengan seorang wanita kerana sudah tidak bergairah disebabkan kemaluannya mengeluarkan bunyi yang aneh sewaktu mereka melakukan hubungan intim.

“Suami ingin mengambil wanita lain sebagai isteri barunya kerana menurutnya alat sulit kepunyaanku mengeluarkan bunyi aneh semasa kami berhubungan intim.”

“Aku tak tahu apa yang terjadi, tapi setelah kelahiran anak ketiga, aku mula sedar yang anu ku itu mengeluarkan banyak bunyi, malahan ketika aku berjalan atau duduk.”

Selama kami berhubungan s3ks, ini adalah yang paling parah dan membuat suamiku tak berg4irah”. katanya.

Sebelumnya wanita ini sudah beberapa kali berubat baik secara kecanggihan teknologi mahupun secara tradisional.

Terakhir kali beliau telah bertemu dengan perubatan tradisional dan beliau diberitahu telah mendapat hukuman daripada tuhan, tapi beliau tidak percaya.

Hubungan suami isteri yang mulanya di jalin dengan hubungan persahabatan, cinta dan akhirnya suami isteri itu ibarat telur dihujung tanduk meminta orang ramai untuk memberi sebarang nasihat.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

GILA ! Isteri Macam Ini Pun Ada Ke ? Bagi Korang Lelaki Ini Untung Ke Tak ? Salam warga kisah rumah tangga. Admin KRT tolong tutup id saya.Saya dah berkahwin dan baru berusia 25 tahun. Dan bekerja sebagai seorang juruterbang. Saya telah mendirikan rumah tangga pada awal tahun 2017. Kisah saya bermula seminggu lepas mendir...
Akhirnya Lisa Surihani Buka Mulut Menceritakan Perkara Yang Sebenar? Gara gara tersebarnya gambar Lisa Surihani di Instagram, ramai yang terkejut dengan penampilan pelakon wanita berkenaan kerana dia tampil berseluar pendek. Walaubagaimanapun, gambar tersebut bukanlah datang daripada Instagram Lisa sendiri. Sering ...
Pose Seksii!! Adik Neelofa Dituduh Cuba Pamer Buah Dada !! Sama cantik seperti kakaknya Neelofa, bagi Nur Ameera Khan perubahan pada dirinya kini adalah dirinya yang sebenar. Tidak mahu menoleh ke belakang, Ameera kini tampil dengan pelbagai fesyen yang menarik dan terkini. Dikecam Kerana Tidak lagi ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*