GAMBAR Sekitar Majlis Perkahwinan Puteri Johor, Tunku Aminah & Dennis

loading…


Hari ini berlangsungnya majlis perkahwinan Diraja Puteri Johor, Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Ibrahim bersama pasangan pilihannya, Dennis Muhammad Abdullah. Perkahwinan yang penuh dengan adat istiadat melayu itu berlangsung di Istana Besar Johor Bahru. Memang sangat anggun sehingga berjaya mencuri perhatian seluruh rakyat Malaysia.
Pasti anda akan terpegun dengan foto yang dikongsikan ini. Kedua-dua mempelai nampak anggun dan segak menggayakan busana serba putih semasa istiadat pernikahan mereka.
Cantik!
Mencemar duli Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar menaiki kenderaan Rolls Rocye memasuki perkarangan istana kira-kira jam 8.45 pagi.
Tunku Panglima Johor Tunku Abdul Rahman dan Tunku Temenggong Johor, Tunku Idris Iskandar serta Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail turut hadir memeriahkan majlis.
Meriah!
Antara keluarga diraja yang mencemar duli menghadiri Istiadat Pernikahan puteri tunggal Sultan Johor itu termasuk Tengku Puan Pahang Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Iskandar dan Raja Dihilir Perak Raja Iskandar Dzulkarnain Sultan Idris Shah.
Menteri Besar Johor Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin dan Speaker Dewan Undangan Negeri Johor Tan Sri Mohamad Aziz turut kelihatan di majlis tersebut.
Bagai pinang dibelah dua
Orang ramai boleh mengikuti istiadat persandingan secara langsung di Bilik Singgahsana, Istana Besar Johor Bahru malam ini menerusi layar gergasi yang disediakan di Dataran Bandaraya dan bangunan Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB).
Sumber Sinar via OhBulan
loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Suami Tak Angkat Call, Isteri Live FB Tunjuk Gantung Anak Tindakan seorang ibu berusia 28 tahun menggantung leher bayinya yang berusia 22 bulan dikecam oleh ramai netizen di Thailand. Lapor Oriental Daily, tindakan bodoh dan gila wanita itu berpunca daripada suaminya yang tidak mengangkat panggilan telef...
Rosmah MALU BESAR ! Kena Boooo Di Majlis Persandingan Tunku Tun Aminah Rasanya tak patut mereka buat begini. Walaupun tidak suka pada seseorang, tak patut malukan dia sampai macam ni sekali. https://youtu.be/ew1QecKXzlg
Gambar Terkini Pelakon Zara Zya Selepas Jalani Pembedahan Buang Ketumbuhan Zara Zya telah selamat menjalani pembedahan ketumbuhan kelenjar di bahagian pipinya bulan lepas.Kini pelakon jelita ini telah berkongsi gambar keadaan dirinya kepada peminat. Memang jelas parut di kawasan telinga pelakon tersebut akibat dari pembe...
Lankah-Langkah Membiasakan Diri Mengulum Zakar Suami 1. Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda. 2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa ti...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*