Gambar Terkini Pelakon Zara Zya Selepas Jalani Pembedahan Buang Ketumbuhan

Zara Zya telah selamat menjalani pembedahan ketumbuhan kelenjar di bahagian pipinya bulan lepas.Kini pelakon jelita ini telah berkongsi gambar keadaan dirinya kepada peminat.

Memang jelas parut di kawasan telinga pelakon tersebut akibat dari pembedahan itu.Zara Zya memuatnaik gambar parut tersebut di laman Instagram miliknya baru-baru ini.

Namun, Zara Zya masih belum pulih sepenuhnya namun dia yakin akan kembali sihat selain berharap penyakit ini tidak akan datang semula.

Ini komen Zara Zya:

“Alhamdulillah, dah boleh gelak happy-happy dah. Ada sisa bengkak sikit saja lagi tapi jangan layan sangat. Saya anggap saya seratus-peratus dah sihat.

“Cuma kena rajin gerak-gerakkan muka je memandangkan saraf muka belum pulih sepenuhnya. Dugaan di mana saya belum mampu dapatkan reaksi sebenar,”

“Buat masa sekarang malas nak tengok cermin sangat. Saya reda dan yakin akan pulih. Semoga penyakit ini tidak akan kembali, amin,”

Zara kini sedang mengamalkan beberapa nasihat yang disarankan peminat seperti mengunyah gula-gula getah sebagai senaman untuk saraf muka.

Imbas kembali, pada awal Julai lalu, Zara Zya telah menjalani pembedahan untuk membuang ketumbuhan kelenjar di bahagian tepi pipinya.

Ketumbuhan pada mulanya hanya kecil sahaja namun ianya semakin membesar sebelum dia mengambil keputusan untuk membuangnya kerana boleh mengakibatkan kanser. – Berita Mem3y

Menarik Juga Di Bawah :

Amalkan Doa Ini,Insyaallah Hutang Sebanyak Pasir di Pantai Akan Lunas. Doa ini adalah di antara doa yang bisa diamalkan untuk melunasi utang dan dibaca sebelum tidur. Telah diceritakan dari Zuhair bin Harb, telah diceritakan dari Jarir, dari Suhail, ia berkata, “Abu Shalih telah memerintahkan kepada kami bila salah s...
Tiara Jacquelina Dikecam Pakai Singlet Dalam Masjid? Selebriti Tiara Jacquelina telah melawat negara Turki pada bulan lepas. Turki merupakan negara yang memang terkenal dengan sejarah yang amat mengagumkan. Tiara Jacquelina yang dikenali ramai sebagai pelakon Puteri Gunung Ledang, telah melawat bany...
Pengakuan Isteri Orang Seronok Dapat Rasa Pucuk Muda- GAMBAR Selalunya lelaki ini dilabelkan suka curang dan kaki betina walaupun telah berumahtangga. Jadi pelbagai kecaman yang diterima oleh golongan lelak. Tetapi kali ini pendedahan disebaliknyanya pula. Ada yang mendakwa phone milik lelaki tersebut hilang ...
Buntut kawan sakit selepas bangun tidur,rupanya-rupanya…!! Buntut kawan sakit selepas bangun tidur,rupanya-rupanya…|Nama aku Haz dan cerita ini berlaku semasa aku menuntut di sekolah menengah. Aku di sini bukan untuk melucah atau seangkatan dengannya, hanyalah untuk berkongsi pengalaman. Di sekolah aku tu, a...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*