Gara-Gara Takut Diturunkan Pangkat Jawatan, Isteri Yang Jadi Mangsa!!

loading…


Bagi sebagian orang status atau jawatan dalam kerja lebih penting dari pada isteri mahupun keluarga, salah satunya adalah seorang lelaki 40 Pian bukan nama sebenar.

Hanya untuk mempertahankan jawatan pwntingnya di sebuah perusahaan ternama dia membiarkan isterinya Qaren jadi kekasih gelap bosnya sendiri.

Qaren yang sememangnya memiliki kecantikan yang luar biasa bak model, putih dan tinggi, penampilan itu yang membuat bos pian jadi terpikat.

Sebagai seorang isteri Qaren mengakui selama ini banyak yang menawarkan kerja sebagai model,tapi dia lebih memilih untuk menjaga anak pertamanya hasi dari pernikahannya dengan Pian.

Namun semenjak dua tahun terakhir ia diperbolehkan kerja semula di tempat suaminya bekerja,selain dari pada itu pian juga selalu mengajak qaren untuk menemaninya berjumpa bosnya kemudian meninggalkannya berdua.

Semenjak dari pada itu qaren dan bos pian semakin akrab,hingga terjalin sebuah hubungan cinta yang terlarang.

“Mulanya saya menganggap dia sebagai bos suami saya sendiri dan kawan,namun lama kelamaan saya mulai menyukainya sampai saya menerima dan sempat melakukan hubungan intim beberapa kali dengannya,kata qareen.

Bagaimanapun akhirnya rancangan pian dan bosnya akhirnya diketahui qaren hingga qaren menggugat cerai di pengadilan agama jumaat 22.07.2016.

Kejadian itu diketahui selepas qaren dan bos suaminya ditahan jais dalam sebuah bilik hotel ketika sedang berdua duan baru baru ini.- sumber  

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Gadis Berusia 15 Tahun Ditahan Kerana Cuba Rugol Teman Lelaki. Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merogol teman lelakinya yang di kenali sebagai Iman, remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri itu didakwa telah mencabul kehormatan kekasihnya. Iman ...
TERKEJUT,Tengah Makan Malam, Isteri Tiba-Tiba GIGIT Telinga !! Aku tak ada masalah rumah tangga sangat. Tapi ia lebih kepada rajuk bini yang tak berpenghujung & bini buli jiwa batin aku sbb protes. Usia perkahwinan aku hampir 4 tahun dan ada seorang anak lelaki yang baru cekap bertatih. Aku kakitangan swa...
Gadis Cantik Ini Tidur Dengan Ratusan Babi, Lihat Apa Yang Dilahirkannya!! Seorang gadis cantik yang diculik dan dibogelkan di kandang sekumpulan babi sebelum kumpulan babi tersebut merogol dan mencederakan gadis molek itu.
Diceraikan Suami Kerana Mengeluarkan ‘Bunyi Aneh’ Seorang wanita yang sangat mencintai suaminya mengaku tidak dapat lagi menahan kepedihan atas keretakan hubungan rumah tangga mereka. Beliau yang sudah pun memiliki anak 3 berkata dia sudah tidak tahu mahu buat bagaimana, selepas suaminya hendak m...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*