Gurau Kasar! Bahagian Sulit Wanita Cedera Teruk Kerana Dihentam Ke Pokok

loading…


Bagi sesetengah lelaki apatah lagi pada zaman sekolah dulu, gurauan kasar dan gurauan tidak masuk akal memang selalu berlaku. Sebab itulah pelajar wanita jika rapat macam mana sekalipun dengan pelajar lelaki, haruslah hati-hati apatah lagi jika kumpulan pelajar lelaki itu tidak punya akal fikiran sebelum mahu melakukan sesuatu perkara.

Satu berita berkenaan dengan seorang pelajar wanita di sekolah menengah di Thailand telah viral dan menarik perhatian ramai netizen lantaran kerana sekumpulan pelajar lelaki telah bergurau kasar dengan pelajar wanita terbabit hingga cedera teruk di bahagian alat sulitnya. Entah kenapa puncanya, menurut sumber sekumpula pelajar lelaki itu telah mengangkat pelajar wanita terbabit dan membawanya ke sebatang pokok.

Pada awalnya pelajar wanita itu di lihat ketawa sebentar sebelum bahagian alat sulitnya di hempas ke sebatang pokok hingga dia terjatuh dan terduduk.Ketika dia mengerang sakit, saksi menyatakan kumpula lelaki terbabit melihatnya sambil ketawa tanpa membantunya. Mereka tidak sedar perbuatan itu telah mencederakan mangsa.

Pihak polis di hubungi untuk menyiasat kes ini dan pihak sekolah juga menghubungi ambulans untuk membawa mangsa ke hospital. Hasil siasatan mendapati bahagian kemaluan wanita itu cedera kerana mengalami lebam yang teruk akibat hentaman kuat yang di lakukan oleh kumpulan pelajar lelaki berkenaan.Rata-rata netizen mengecam hebat perbuatan pelajar lelaki terbabit kerana bertindak bergurau kasar dengan mencederakan seorang wanita.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Gadis Cantik Ini Tidur Dengan Ratusan Babi, Lihat Apa Yang Dilahirkannya!! Seorang gadis cantik yang diculik dan dibogelkan di kandang sekumpulan babi sebelum kumpulan babi tersebut merogol dan mencederakan gadis molek itu.
Pelajar NakalL Ambil Kesempatan Merakam Bahagian Dalam Kain Cikgu!! Polis mengenal pasti lima pelajar tingkatan tiga di sekolah menengah di ibu negara yang bertindak merakam dan menyebarkan video bahagian dalam kain baju kurung seorang guru wanita, Isnin lepas.Ketua Polis Daerah Dang Wangi ACP Mohd Sukri Kaman berkat...
SAKIT MATA!!Cuba Lihat Apa Yang Dilakukan Oleh Dua Remaja Ini !! MEMALUKAN..!!!!Cuba Lihat Apa Yang Dilakukan Oleh Dua Remaja Ini.Video di dalam laman web / blog ini adalah dimasukkan oleh ahli secara real time. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap kebenaran, kelengkapan yang terkandung dalam video yang dima...
Pengakuan Isteri Orang Seronok Dapat Rasa Pucuk Muda- GAMBAR Selalunya lelaki ini dilabelkan suka curang dan kaki betina walaupun telah berumahtangga. Jadi pelbagai kecaman yang diterima oleh golongan lelak. Tetapi kali ini pendedahan disebaliknyanya pula. Ada yang mendakwa phone milik lelaki tersebut hilang ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*