Habis Lesu – Pengakuan Isteri Terlajak Main Ketika Kursus.!!

loading…


Pada awal tahun ini. saya telah dihantar oleh syarikat tempat saya bekerja berkursus keluar negara selama 1 bulan. Inilah kali pertama saya berpisah jauh dan lama dari suami dan anak-anak saya, tapi atas dorongan suami dan kerana kerja, saya pun berangkat.

Pada hari ketiga saya di sana, adalah seorang pegawai syarikat tempat saya berkursus itu datang dan berbual mesra dengan saya. Dia ini keturunan negr0, tinggi dan besar orangnya.

Setiap hari dan waktu kalau ada peluang dia akan datang dan berbual dengan saya dan atas kemesraannya dan juga kerana berjauhan agaknya serta minat saya pada orang orang yang tegap saperti yang saya baca dalam cerita, saya pun rapat dengannya.

Satu hujung minggu dia ajak saya kerumahnya dan bertemu dengan isterinya. Setelah makan tengahhari sambil duduk duduk, perbualan berlarutan hingga ke soal s3ks.

Isterinya terus terang tanya saya sama ada saya minat untuk tidur dengan suaminya kerana sebentar lagi kekasihnya akan datang.

Saya hanya membisu dan bila kekasihnya datang, dia terus berpelukan didepan suaminya. Dan tanpa segan silu mereka terus bercium dan menangg4lkan pakaian depan saya dan suaminya.

Dipendekkan cerita, rupanya mereka ini memang mengamalkan kehidupan bebas begini. Saya terpukau dengan apa yang saya lihat, lebih hebat dari cerita-cerita saya baca atau lihat.

Tanpa saya sedar, suaminya telah merapati saya dan entah kenapa, saya juga terikut dengan apa saya lihat dan membiarkan saja dia melakukan pada diri saya. Satu persatu pakaian saya ditangg4lkannya dan dia juga bert3lanj4ng bul4t.

Seluruh tubuh badan saya dijil4tnya dan saya terus dibuai keser0n0kkan dengan menikmati serta melihat perkara yang belum pernah saya ingat akan terjadi. Depan mata saya isterinya dengan orang lain dan saya dengan suaminya.

Waktu itu saya lupa suami dan anak anak saya dan segalanya. Petang itu saya terus dibuai nikm4t dan ia berterusan hingga kemalamnya.

Saya bermalam dirumah mereka dan hanya balik kehotel penginapan pada tengah hari esoknya dalam keadaan yang betul-betul lesu.

Sepanjang malam itu kedua-dua lelaki dan wanita itu mengajar serta meng3rjakan tubuh saya dengan berbagai cara yang tidak pernah saya lakukan atau tahu sebelumnya.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Inilah Kesan Dan Padah Jimak Isteri 10 Kali Sehari – GAMBAR Soerang lelaki yang baru sahaja menikah 3 bulan lalu bernasib malang apabila di sahkan mati pucuk selepas mengaku melakukan jimak sebanyak 10 kali sehari sepanjang pernikahan mereka.Dikutip dari laman koreaboo.com lelaki yang tidak di dedahkan namany...
Kata Pergi Breakfast, Tapi Kau Curang Dengan Lelaki Lain! Seorang lelaki bertindak menyerang isterinya dengan seorang lelaki yang dipercayai kekasih gelapnya selepas terserempak dengan mereka berhampiran dengan tempat kerja lelaki itu. Suami yang berang itu lalu menarik baju isterinya dan menendang lelak...
MEMALUKAN!! Suami Rakam Sendiri Isteri Curang Sambil Menangis !! Selalu kita dgr suami kena cekup berselimut dgn perempuan simpanan kan ? lain pulak kisah lelaki ini, dia nekad merakam gerak-geri isterinya yg berzina dgn lelaki lain...mulai dari isterinya menaiki lif hinggalah dicekup bertuala di atas katil, bayan...
Buntut kawan sakit selepas bangun tidur,rupanya-rupanya…!! Buntut kawan sakit selepas bangun tidur,rupanya-rupanya…|Nama aku Haz dan cerita ini berlaku semasa aku menuntut di sekolah menengah. Aku di sini bukan untuk melucah atau seangkatan dengannya, hanyalah untuk berkongsi pengalaman. Di sekolah aku tu, a...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*