Hakim Terduduk Dengar Pengakuan 4 Pelajar Perempuan Cabul Rakan Mereka.

loading…


Kejadian berlaku di Ayer Keroh. Empat pelajar perempuan yang kini menuntut di sekolah pemulihan akhlak telah dihadapkan ke mahkamah seksyen pada hari ni kerana tuduhan memasukkan botol deodoran ke dalam kemaluan rakan perempuan mereka sendiri pada awal bulan ini.

Walaubagaimanapun, mereka berempat yang kini berumur antara 18 dan 19 tahun telah membuat pengakuan tidak bersalah sejurus pertuduhan dibacakan terhadapan mereka di hadapan Hakim bernama Ahmad Sazali Omar.
Menurut pertuduhan yang telah di buat, keempat-empat tertuduh telah didakwa melakukan penderaan seksual dengan cara yang ekstrim iaitu dengan memasukkan botol dedoran ke dalam lubang kemaluan seorang rakan perempuan mereka yang berusia 16 tahun 10 bulan.
Kesalahan itu didakwa dilakukan di sebuah bilik di sekolah di berkenaan, kira-kira jam 5 petang, pada 9 April lalu.
Kesemua tertuduh telah didakwa atas seksyen 377CA kanun keseksaan dan juga seksyen 34 kanun sama yang boleh di kenakan hukuman yang berat iaitu penjara maksimum 30 tahun dan juga sebatan dika mereka bersalah.
Selain itu, Timbalan Pendakwa Raya Siti Ruvinna Mohd Rawi tidak membenarkan jaminan atas faktor semua tertuduh hampir tamat tempoh perintah di sekolah itu dalam tempoh terdekat dan mencadangkan jaminan RM30,000 bagi setiap tertuduh serta syarat tambahan dikenakan jika mahkamah menggunakan budi bicara.
Bagaimanapun, semua tertuduh dalam rayuan menerusi peguambela Andrew Lourdes memohon jaminan RM5,000 setiap seorang dengan alasan dari keluarga berpendapatan rendah.
Ahmad Sazali kemudian membenarkan tertuduh diikat jamin RM15,000 setiap seorang dengan syarat tambahan perlu meneruskan perintah di sekolah terbabit hingga kes selesai, jika jaminan dibayar.
loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Wanita Sangkakan Dia Sedang Solat Dengan Kawan,Rupa-Rupanya!! Nama Aku Nani. Haritu ada viral pasal video yang solat dengan hantu tu kan? Jin islam nama dia. Yaa kes aku lebih kurang macam tu, cuma dia tak berimamkan aku, dia sebelah aku. Kalau ada kesilapan teknikal maaf naa, aku bagitau apa yg aku nampak ja. ...
KANTOII !! Suami Dipenjara Gara-Gara Foto Selfie Istrinya Tampak dalam postingan di akaun media sosial, si ister yang cantik sedang berpose di sebuah ruangan. Foto ini kemudian menjadi kontroversi kerana nampak ada yang janggal dalam foto tersebut. Maanyata Dutt, si isteri yang berambut panjang dalam fot...
Nelydia Senrose Diburu Dikenakan Waran Tangkap Jom Baca Kenyataan Rasmi!! Pelakon jelita Nelydia Senrose gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN).Padahnya Nelydia Senrose telah dikenakan waran tangkap dan kini sedang dicari pihak berkuasa.Menerusi kenyataan LHDN, Nelydia menghadapi 5 pert...
2 Wanita Tidak Berpakaian Serbu Ketika Imam Sedang Berucap di Pentas! PERSIDANGAN ISLAM yang diadakan di Pontoise, Perancis bertukar menjadi huru-hara apabila dua aktivis sosial wanita bertindak melakukan aksi tidak berbaju ketika majlis tersebut sedang rancak bersiar. Menerusi video, mereka secara tiba-tiba melompa...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*