Ini Jawapan Hafiz Hamidun Kenapa Biar Isteri Belanja ‘BUAH RANUMNYA’

loading…


Isteri kepada Hafiz Hamidun kena kecam teruk dengan warganet kerana memuatnaik foto di Instagram dengan berpakaian yang sangat tidak sesuai sebagai seorang wanita yang bertudung.

Lebih-lebih lagi dia merupakan isteri kepada lelaki yang boleh dianggap agak menjaga penampilan dan tingkah-lakunya sebagai lelaki Islam. Hafiz Hamidun juga selalu memberikan kata-kata motivasi yang berunsur islamik.

Gambar yang dimuatnaik oleh isteri Hafiz Hamidun, (Joyrevfa) ini adalah bermotifkan untuk mempromosi produk keluarannya yang berjenama Merve.

Kebanyakan warganet menganggap pakaian yang dikenakan oleh Joyrevfa sangat tidak sesuai kerana menunjukkan bahagian dadanya walaupun dia memaki anak baju di dalam. Tetapi warna anak baju yang di pakai mengikut warna kulit.

Sebagai seorang ketua keluarga, Hafiz Hamidun turut terpalit dengan kontroversi yang timbul kerana imej isterinya tersebut.

Tetapi apa yang lebih mengejutkan warganet adalah, Hafiz Hamidun sendiri membuat pengakuan berani mati bahawa dia langsung tidak tahu isterinya ada memuatnaik gambar seperti itu di Instagramnya.

Hafiz Hamidun menyatakan bahawa isterinya telah menyekatnya untuk menjadi follower Instagram milik isterinya sendiri.

Disebabkan itu, Hafiz Hamidun mengaku bahawa dia tidak boleh melihat sebarang foto yang dikongsikan oleh Joyrevfa atau nama mengikut kad pengenalannya adalah Siti Arifah Amin, 30.

Pakaian yang dipakai oleh Joyrevfa dikritik hebat kerana beliau adalah seorang wanita yang bertudung dan beliau juga merupakan seorang isteri kepada seorang penyanyi Nasyid yang ternama di Malaysia.

Dibawah adalah kata-kata Hafiz Hamidun:

“Saya tak mengikuti Joy di Instagram, jadi saya tak tahu tentang foto tersebut.

“Malah, rasanya isteri dah sekat akaun saya di Instagram dan sebab itu saya tidak boleh lihat foto-foto yang dikongsinya.

“Jadi, buat masa sekarang ini tak ada apa yang boleh saya komen,” kata Hafiz ketika dihubungi mStar Online, Selasa.

Hafiz dan Joyrevfa berkahwin pada 1 Mei lalu di Shah Alam. Perkahwinan mereka antara yang mendapat perhatian warganet kerana rata-rata memuji Hafiz memilih seorang janda anak satu.- Sumber
loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Alih-alih Ingin Mengenakan Isteri Ketika Sedang Mandi..Tetapi..!! GEMPAK HABIS!! Alih-alih Ingin Mengenakan Isteri Ketika Sedang Mandi….Tetapi Apa Yang Berlaku Sangat Menyeramkan dan Berlaku
Seorang Wanita Tergamam Selepas Membuka Seekor Kerang Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Seorang wanita tergamam selepas membuka seekor kerang. Apa yang dilihatnya dalam kerang amat MENGEJUTKAN !!! Mutiara biasanya akan dijumpai di dalam Tiram di dasar laut. Mutiara juga sangat jaran...
Satu Lagi Video Natasha Elyzza Tersebar Lagi Satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia Latiff kini menjadi tular di media sosial. Dalam video itu yang juga bersiaran di Bigo Live, wanita mirip Fathia dilihat hanya bertuala ketika muncul di siaran Bigo se...
Skandal Dengan Suami Orang, Kini Aku Tanggung Akibatnya. Sebelum serius menjalinkan hubungan, saya terlebih dahulu mengenalinya sebagai suami kepada seorang teman. Namun demi keseronokan dan kemewahan yang dicari, saya ketepikan perasaan itu dengan menerimanya sebagai kekasih. Saya hanyalah seorang peke...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*