Ini Jawapan Hafiz Hamidun Kenapa Biar Isteri Belanja ‘BUAH RANUMNYA’

loading…


Isteri kepada Hafiz Hamidun kena kecam teruk dengan warganet kerana memuatnaik foto di Instagram dengan berpakaian yang sangat tidak sesuai sebagai seorang wanita yang bertudung.

Lebih-lebih lagi dia merupakan isteri kepada lelaki yang boleh dianggap agak menjaga penampilan dan tingkah-lakunya sebagai lelaki Islam. Hafiz Hamidun juga selalu memberikan kata-kata motivasi yang berunsur islamik.

Gambar yang dimuatnaik oleh isteri Hafiz Hamidun, (Joyrevfa) ini adalah bermotifkan untuk mempromosi produk keluarannya yang berjenama Merve.

Kebanyakan warganet menganggap pakaian yang dikenakan oleh Joyrevfa sangat tidak sesuai kerana menunjukkan bahagian dadanya walaupun dia memaki anak baju di dalam. Tetapi warna anak baju yang di pakai mengikut warna kulit.

Sebagai seorang ketua keluarga, Hafiz Hamidun turut terpalit dengan kontroversi yang timbul kerana imej isterinya tersebut.

Tetapi apa yang lebih mengejutkan warganet adalah, Hafiz Hamidun sendiri membuat pengakuan berani mati bahawa dia langsung tidak tahu isterinya ada memuatnaik gambar seperti itu di Instagramnya.

Hafiz Hamidun menyatakan bahawa isterinya telah menyekatnya untuk menjadi follower Instagram milik isterinya sendiri.

Disebabkan itu, Hafiz Hamidun mengaku bahawa dia tidak boleh melihat sebarang foto yang dikongsikan oleh Joyrevfa atau nama mengikut kad pengenalannya adalah Siti Arifah Amin, 30.

Pakaian yang dipakai oleh Joyrevfa dikritik hebat kerana beliau adalah seorang wanita yang bertudung dan beliau juga merupakan seorang isteri kepada seorang penyanyi Nasyid yang ternama di Malaysia.

Dibawah adalah kata-kata Hafiz Hamidun:

“Saya tak mengikuti Joy di Instagram, jadi saya tak tahu tentang foto tersebut.

“Malah, rasanya isteri dah sekat akaun saya di Instagram dan sebab itu saya tidak boleh lihat foto-foto yang dikongsinya.

“Jadi, buat masa sekarang ini tak ada apa yang boleh saya komen,” kata Hafiz ketika dihubungi mStar Online, Selasa.

Hafiz dan Joyrevfa berkahwin pada 1 Mei lalu di Shah Alam. Perkahwinan mereka antara yang mendapat perhatian warganet kerana rata-rata memuji Hafiz memilih seorang janda anak satu.- Sumber
loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Tak Sanggup Dah Duduk Rumah Sekarang, Azab Sangat Rasanya !! PENGASAS jenama D-Herbs, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman terus menerima kecaman daripada netizen selepas memuat naik gambar rumahnya yang masih dalam peringkat pembinaan. “Nampak saya tak? cer cari saya di mana?? ni bukan side utama depan rumah saya...
Orang Anggap Dia Ustaz Lindungan Kaabah La Konon…!! Kisah pergolakan rumahtangga pasangan Hafiz Hamidun dan usahawan jelita Joy Revfa semakin hangat diperkatakan. Hafiz Hamidun yang menjelaskan bahawa bakal memberi kenyataan tentang isu ini menimbulkan pelbagai tanda tanya kepada warganet berikutan ha...
Selepas Bernikah Aku Makin Benci Kat Isteri, Tak Tahu Kenapa !! Nama aku Ashrul. Setelah terbaca kisah perceraian yang makin parah di Malaysia dalam akhbar, aku terdetik untuk bercerita pengalaman yang aku sendiri laluinya. Kisah ini bukanlah untuk mengingatkan kembali atau menceritakan masalah aku tapi lebih kep...
Lelaki Meraba Pembonceng Wanita Ketika Menaiki Motosikal Dikecam!! Sebuah rakaman video yang menunjukkan seorang lelaki sedang membuat sesuatu menggunakan tangan di bahagian sulit pemboncengnya iaitu seorang wanita jadi tontonan netizen di media sosial. Rakaman video tersebut telah dimuat naik oleh seorang lelaki...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*