Ini Padah Diterima Rita Rudaini Selepas Sering Burukkan Bekas Suami!!

Baru-baru ini, Aidil Zafuan memuat naik gambar komen bekas isterinya, Rita Rudaini yang dianggap biadab dan cuba menganggu rumah tangganya.Dalam screenshot yang dimuat naik itu.

Rita membalas komen pengikut Instagram yang berkata:

Ketawa c zarema tgok u rita hehe tu je nk ckp k bye #jgnkecamsaya”

Komen itu kemudian dibalas oleh Rita:

Memang saya nak dia ketawa dan hepi. Asyik sedeh je sebab laki buat pusingan u-turn. oppss!! #jgnkecamsydik” tulis Rita.

Komen Rita itu kemudian diketahui oleh Aidil, lalu discreenshot dan dimuat naik ke laman Instagramnya pula.

Ini kata Aidil pada Rita: 

Oi perempuan, kau ni dah takde kerja lain ke asyik-asyik nak kacau hidup orang? Aku ni kalau mati hidup semula pun aku takkan balik dekat orang mulut macam kau ni tau tak.

Aku ni betul hilang sabar dengan kau ni. Kalau nak publicity murahan pun, bukan dengan cara nak menganggu hidup orang lain. Aku diam selama ni tak kacau hidup kau, sekarang apa motif nak buat benda-benda macam ni? Dah takde kerja lain dah nak buat?

Sudah-sudah la tu buat hal masing-masing. Jangan hidup dengan nak mengacau orang je. Penat la melayan perangai kampung kau ni. Biadap!!

Menarik Juga Di Bawah :

Nelydia Senrose Dikenakan Waran Tangkap !! Akibat gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), pelakon Nelydia Senrose akhirnya diberi waran tangkap dan sedang diburu pihak berkuasa. Menurut pihak LHDN, Nelydia menghadapi lima pertuduhan disebabkan gagal mem...
Skandal Dengan Suami Orang, Kini Aku Tanggung Akibatnya. Sebelum serius menjalinkan hubungan, saya terlebih dahulu mengenalinya sebagai suami kepada seorang teman. Namun demi keseronokan dan kemewahan yang dicari, saya ketepikan perasaan itu dengan menerimanya sebagai kekasih. Saya hanyalah seorang peke...
Top 10 Artis Wanita Malaysia Yang Paling Seksi Di Instagram. Siapa sangaka selain daripada artis dari Indonesia, rupa-rupanya, artis wanita di Malaysia pun boleh tahan seksinya. Mungkin ramai yang menafikan perkara ini, tetapi hakikatnya, action is louder than word. Berikut merupakan senarai terbaru arti...
Anak Dara No.2 Amy Search Yang Mungkin Ramai Tak Kenal. Lawanya! Baru baru ini merupakan ulang tahun kelahiran penyanyi rock tanah air kita, Amy Search. Majlis yang dihadiri oleh kenalan rapat mereka dikongsi Amy di laman Intagram miliknya. Memang meriah habis. Namun ramai yang tertanya tanya di sebalik gambar ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*