Pakai Ketat? Itu Antara Saya Dan Tuhan, Kata Jurulatih Wanita !!

loading…


KUALA LUMPUR, 6 Feb — Penampilan bertudung dan memiliki badan sasa, Fatin Nur Ain Ramli mendakwa tidak sepanjang masa mengenakan pakaian ketat.

Jurulatih kecergasan ini berkata pakaian ke gimnasium bukanlah dikenakan sepanjang masa maka tidak wajar pihak tertentu mudah melemparkan kritikan.

Saya tidak 24 jam memakai pakaian ketat. Mereka tidak faham cara berpakaian dalam industri ini dan memberikan komen kasar.

Tetapi siapa dalam industri ini, mereka lebih tahu daripada sesetengah golongan Melayu,” katanya dalam satu wawancara bersama Malay Mail Online.Ain bersenam enam hari seminggu, termasuk senaman kardio untuk kecergasan dan angkat berat untuk membina otot.

Menerusi akaun Instagram @ainramli, beliau gemar berkongsi aktiviti senaman di gimnasium selain menyampaikan maklumat berguna untuk kekal sihat.

Beliau pernah dikecam warga maya kerana tidak menggunakan pakaian yang lebih sesuai dan longgar sebagai seorang muslimah.Ada cara berpakaian dalam Islam tetapi biarlah antara saya dan Tuhan.

Apa yang saya lakukan adalah bukan masalah anda, jadi apa sahaja yang saya lakukan adalah antara saya dengan Tuhan.Perlahan-lahan, saya akan cuba untuk memperbaiki diri saya sendiri,” katanya.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Rosmah MALU BESAR ! Kena Boooo Di Majlis Persandingan Tunku Tun Aminah Rasanya tak patut mereka buat begini. Walaupun tidak suka pada seseorang, tak patut malukan dia sampai macam ni sekali. https://youtu.be/ew1QecKXzlg
Video: Pelajar Perempuan Terkena Histeria Cuba Terjun Dari Tangki Air Seorang pelajar perempuan dari sebuah sekolah di Bagan Serai dilaporkan cuba terjun dari sebuah tangki air di sebuah sekolah selepas dipercayai diserang histeria, lapor Sinar Harian.Menurut sumber, kejadian yang berlaku kira-kira jam 10.45 pagi tadi ...
Budak Darjah 6 Kongsi Kisah Seks Bebas Sampai Mengandung Budak Darjah 6 Kongsi Kisah Seks Bebas Sampai Mengandung|Pergaulan bebas dalam kalangan remaja masa kini amat menakutkan . Mana tidaknya , seumur 12 tahun dah pandai lakukan seks serupa orang dewasa . Gejala ini semakin teruk dengan kehadiran aplikas...
Cico Anak Kepada Uji Rashid, ‘Ditikam’ Di Bahagian Leher Dan Otak Ini takdir dan ketentuan Allah. Cico dianiaya dan saya reda.Saya tidak tahu apa niat mereka sehingga sanggup buat begitu terhadapnya,” kata artis veteran Uji Rashid mengenai keadaan kesihatan anaknya, Cico Harahap.Artis popular era 1970-an ini mendak...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*