Pakai Ketat? Itu Antara Saya Dan Tuhan, Kata Jurulatih Wanita !!

loading…


KUALA LUMPUR, 6 Feb — Penampilan bertudung dan memiliki badan sasa, Fatin Nur Ain Ramli mendakwa tidak sepanjang masa mengenakan pakaian ketat.

Jurulatih kecergasan ini berkata pakaian ke gimnasium bukanlah dikenakan sepanjang masa maka tidak wajar pihak tertentu mudah melemparkan kritikan.

Saya tidak 24 jam memakai pakaian ketat. Mereka tidak faham cara berpakaian dalam industri ini dan memberikan komen kasar.

Tetapi siapa dalam industri ini, mereka lebih tahu daripada sesetengah golongan Melayu,” katanya dalam satu wawancara bersama Malay Mail Online.Ain bersenam enam hari seminggu, termasuk senaman kardio untuk kecergasan dan angkat berat untuk membina otot.

Menerusi akaun Instagram @ainramli, beliau gemar berkongsi aktiviti senaman di gimnasium selain menyampaikan maklumat berguna untuk kekal sihat.

Beliau pernah dikecam warga maya kerana tidak menggunakan pakaian yang lebih sesuai dan longgar sebagai seorang muslimah.Ada cara berpakaian dalam Islam tetapi biarlah antara saya dan Tuhan.

Apa yang saya lakukan adalah bukan masalah anda, jadi apa sahaja yang saya lakukan adalah antara saya dengan Tuhan.Perlahan-lahan, saya akan cuba untuk memperbaiki diri saya sendiri,” katanya.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Dua Ditahan, Beberapa Lagi Suspek Diburu Rogol Penyanyi Popular Pada Khamis, mangsa yang berusia 32 tahun telah melaporkan kejadian melibatkan 10 hingga 12 orang itu di Balai Polis Ashulia.Menurut laporan itu, seorang lagi penyanyi wanita telah menjemput mangsa dari Narayanganj menghadiri acara musikal di sebuah ...
Suami Ceraikan Saya Kerana Peristiwa Malam Pertama Tidak Masuk Akal Kahwin Baru 4 Hari, Suami Ceraikan Saya Kerana Peristiwa Malam Pertama Yang Tidak Masuk Akal. Assalamualaikum. Di sini saya ingin berkongsi peristiwa yang baru saja berlaku dalam hidup saya. Saya telah bernikah pada 30 Julai yang lalu serta majlis pe...
Kantoi Sebab Buah Dada Bau Rokok,Dedah Isteri Buat Curang Buah dada bau rokok,dedah isteri buat curang|Sepasang suami isteri hari ini telah di hadapkan ke mahkamah negeri ini kerana telah memutus untuk bercerai akibat masalah keluarga.Nani 35 tahun terpaksa menerima keputusan sebulat hakim,selepas diceraika...
Nelydia Senrose Dikenakan Waran Tangkap !! Akibat gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), pelakon Nelydia Senrose akhirnya diberi waran tangkap dan sedang diburu pihak berkuasa. Menurut pihak LHDN, Nelydia menghadapi lima pertuduhan disebabkan gagal mem...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*