Paksa Budak Lelaki Berusia 13 Tahun MAIN Dengannya Sebanyak 10 Kali.

loading…


Seorang nenek bernama Jowo (80 tahun) memaksa seorang budak lelaki berusia 13 tahun berasm4ra dengannya. Rohana (33) iaitu ibu kepada AR telah mengadukan perkara tersebut kepada polis Palembang.

Apabila ditanya polis, Rohana mengatakan dia baru tahu perkara tersebut setelah mendengar cerita dari anaknya itu.Anak saya ini masih kecil, tapi dipaksa begituan. Saya tidak terima pak, apalagi di lakukan sebanyak 10 kali” ujarnya.

Kejadian berlaku pada malam Khamis lepas di rumah Jowo semasa suaminya tiada di rumah. Menurut Rohana, anaknya kelihatan pulang dalam ketakutan. Apabila dipaksa berbicara barulah anaknya menceritakan dipaksa berasm4ra oleh nenek Jowo.

Rohana tidak menyangka nenek Jowo yang bekerja sebagai pemungut barangan lusuh itu sanggup bertindak sedemikian, memandangkan mereka selalu memberi bantuan kepadanya.Menurut AR, nenek Jowo mengancam akan membunuhnya kalau tidak memenuhi n4fsunya.

“Kalau suaminya tidak ada, dia akan mengajak saya. Waktu malam itu dia paksa saya lagi, dan dia mengancam akan membunuh saya,” ujar AR.

Ini bukanlah kali pertama dia diajak berasm4ra. Menurutnya nenek Jowo sudah sepuluh kali mengajaknya melakukan perbuatan terkutuk tersebut.Sementara itu polis Palembang sudah menerima laporan tersebut dan akan segera melakukan tindakan susulan.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Saya Sakit Bawah Dan Pinggang!! Ppelajar Perempuan Tak Sempat Ambil PT3!! Lahir pada 21/04/2017. Ibu dan bayi selamat. Ibu berusia 15 tahun, belum sempat ambik PT3.Hari ini ada program ukhuwwah dari pelajar dan guru guru SMA Ad Diniah, Parit Subari, Muar, Johor. Sedang program berlangsung, datang seorang penghuni Baitus So...
Suami Saya Ada Satu Perangai Pelik Apabila Ingin Bersama. Hancur hati saya bila saya jumpa video lucah dalam hp dia.Tapi jenis luar biasa.Lelaki berjimak dengan babi la,wanita dan kuda dan ada juga video haiwan mengawan.Saya mengeletar dan termuntah.Apa dah jadi dengan suami saya? Saya khuatir dia di ladang...
FUHH,Wanita Maut Selepas Berhubungan Intim Dengan Gaya Ini Hanya untuk mendapatkan nikmat sesaat ketika bercinta seorang wanita yang dikenali sebagai Kate widdowson meninggal dunia. Menurut laporan DailyMail kedua tangan kate di ikat ketika kejadian itu.dan pada keesokan harinya tangan kirinya mulai meras...
KANTOI..!!! Cik Wawa Tewas ‘Dipukau’ Untuk Bog3l & Dirakam…!! Ampang: Terpukau dengan tindakan seorang kenalan baru wanita (Cik Wawa ) yang berbogel di laman sosial Skype menyebabkan seorang pemuda diperangkap sebelum dipaksa membayar RM1,500. Dalam kejadian jam 10.30 malam kelmarin, mangsa berusia 25 tahun ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*