Pasangan Suami Isteri Lakukan Hubungan Kelamin Di Tepi Lebuhraya?

loading…


Sebuah portal semalam telah menerbitkan satu artikel yang mendakwa sepasang suami isteri telah dirakam melakukan hubungan seks di tepi lebuh raya di Changkat Kledang Jawi, Seberang Perai Selatan di sini sehingga membangkitkan kemarahan awam.

Melalui semakan yang dibuat bersama pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM), dakwaan tersebut didapati adalah palsu dan menafikan perkara tersebut.

Berita dan gambar yang disiarkan menerusi blog Penang Post bertajuk “Pasangan memohon maaf selepas melakukan hubungan seks di tepi laluan motosikal” itu menjadi viral di laman sosial termasuk WhatsApp sejak petang semalam.

Ini berikutan pasangan wanita yang berdiri secara membongkok tanpa seurat benang itu dikatakan sedang melakukan hubungan seks dengan lelaki separuh bogel.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Selatan, Superintendan Shafee Abdul Samad ketika dihubungi Kosmo! semalam berkata, kejadian tersebut bukan berlaku di negeri ini sebaliknya berkemungkinan besar dirakam di luar negara.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Paksa Budak Lelaki Berusia 13 Tahun MAIN Dengannya Sebanyak 10 Kali. Seorang nenek bernama Jowo (80 tahun) memaksa seorang budak lelaki berusia 13 tahun berasm4ra dengannya. Rohana (33) iaitu ibu kepada AR telah mengadukan perkara tersebut kepada polis Palembang. Apabila ditanya polis, Rohana mengatakan dia baru ta...
5 Gambar Doktor Beli Patung Seksi Atasi Kesunyian Hidup.!! Hidup berseorangan sememangnya akan membuatkan kita semakin kesunyian apatah lagi jika selama ini ada sesorang di sisi kita yang amat kita sayangi yang kemudiannya telah pergi meninggalkan kita, kesannya pasti amat d rasai. Itulah yang berlaku kep...
GAMBAR Pengantin Baru ‘Tayang’ Aksi Mukaddimah Malam Pertama Di FB!! DUNIA AKHIR ZAMAN!! Korang Lihatlah Sendiri Gambar Pengantin Baru ‘Tayang’ Aksi Mukaddimah Malam Pertama Di FB?  
Tiara Jacquelina Dikecam Pakai Singlet Dalam Masjid? Selebriti Tiara Jacquelina telah melawat negara Turki pada bulan lepas. Turki merupakan negara yang memang terkenal dengan sejarah yang amat mengagumkan. Tiara Jacquelina yang dikenali ramai sebagai pelakon Puteri Gunung Ledang, telah melawat bany...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*