Penyanyi Wanita Masih Hidup Selepas Ditanam Hidup-Hidup 8 Bulan Oleh Kekasih!!

loading…


Penyanyi Wanita Masih Hidup Selepas Ditanam Hidup Hidup Selama 8 Bulan Oleh Kekasih|Hanya karena percaya dengan benda karut seorang lelaki sanggup menanam kekasihnya seorang wanita cantik dari tanzania selama 8 bulan di ruang bawah tanah yang cukup sempit.

Seperti yang di kutip dari naibuzz.com mengatakan,”ia di kubur oleh teman lelakinya hidup hidup selama 8 bulan membuat wanita itu hampir mati.

Dan yang lebih mengejutkan pihak polis yang di maklumkan oleh warga juga menemui beberapa barang yang dipercayai sebagian dari keperluan ritual,setelah membuat siasatan suspek mengaku mempercayai apabila dia menanam kekasihnya dia akan cepat menjadi kaya dengan beberapa ritual “tulisnya.

Kejadian yang cukup menyedihkan itu di ketahui oleh warga setempat setelah beberapa kali mendengar suara aneh di dekat wanita itu di kubur,warga pun langsung membuat laporan di balai polis berhampiaran.

Tidak lama selepas itu pihak polis yang di maklumkan tiba di tempat kejadian dan mendapati seorang wanita dalam keadaan kurus kering dan bogel seorang diri di dalam tanah dan membuat taNgkapan kepada seorang lelaki.

“Saya hanya diberi makan dua kali seminggu agar tetap hidup selama lapan bulan ini” kata mangsa yang telah menceritakan kisah pada pemberita.

setelah menyiasat identiti mangsa,rupanya adalah seorang penyanyi yang mulai naik daun di negara itu.tragedi yang menimpa artis yang namanya tidak didedahkan media ini turut di muat naik dalam laman media sosial sejak beberapa hari lepas,dan natizen turut merasa simpati atas apa yang berlaku kepada wanita tersebut.

Sumber: http://test123je.blogspot.my/2016/02/memang-kejam-penyanyi-wanita-masih.html

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

KANTOII !! Suami Dipenjara Gara-Gara Foto Selfie Istrinya Tampak dalam postingan di akaun media sosial, si ister yang cantik sedang berpose di sebuah ruangan. Foto ini kemudian menjadi kontroversi kerana nampak ada yang janggal dalam foto tersebut. Maanyata Dutt, si isteri yang berambut panjang dalam fot...
Video Aksi Biadap Pasangan Dirakam CCTV Domino’s Pizza Britain - Sepasang kekasih telah ditahan kerana di dakwa telah berkelakuan tidak sopan di hadapan umum apabila mereka tanpa segan-silu melakukan seks di sebuah restoran pizza di sini. Pasangan tersebut yang dikenali sebagai Danielle Hirst 28 tahun...
GAMBAR: Lelaki Curi Ayam Sumbat Dalam Kemaluan Teman Wanita Pelbagai teknik mencuri yang begitu cilik dilakukan oleh manusia sejak zaman bermula hingga ke akhirnya telah muncul kerana kesempitan wang ataupun jalan cepat nak lari dari belenggu kewangan. Tular kisah dua orang pasangan kekasih yang mencuri ay...
Gadis Miliki Wajah Mirip Lara Alana Tular Di Media Sosial Seorang gadis yang dikenali sebagai Nadiah Nasir, 20 tular di media sosial baru-baru ini kerana dikatakan memiliki rupa paras yang mirip dengan Lara Alana, anak kepada pasangan popular Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Semuanya bermula apabila seorang ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*