Pukul Dan Tarik Baju Gadis Disyaki Mengintip Sehingga Terselak

loading…


Sejak sejam lalu tular di laman sosial Facebook tiga buah video yang memaparkan gelagat irang kampung di Tasek Gelugor, Pulau Pinang yang bertindak memukul seorang wanita selepas ditangkap mengintip sebuah rumah penduduk kampung.

Memetik laporan Harian Metro, gelagat mencurigakan wanita berusia lingkungan 20 tahun itu mengintip sebuah rumah telah disedari oleh seorang penduduk sebelum bertindak mengepungnya dengan beberapa orang yang lain.

Sebaik dicekup kami bertanya tujuan apa dia mengintip rumah orang.Bagaimanapun dia gagal menjawab sebaliknya meronta untuk melepaskan diri,” katanya.

Menurut beliau, penduduk kampung terus mendesak supaya wanita berkenaan memberitahu siapa yang menyuruhnya mengintip rumah orang.Walaupun didesak tetapi wanita berkenaan tidak beritahu tujuannya berbuat demikian.Sebaliknya dia berkata ‘sat chek nak ‘explain’,” katanya.

Wanita berkenaan kemudian diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut. Tiga video wanita berkenaan dipukul tular di media sosial petang ini di mana ia menimbulkan kemarahan netizen.

Mana tidaknya, hanya kerana mengintip, wanita itu ditampar, dipukul dan rambut ditarik tanpa belas kasihan oleh penduduk, apa yang lebih teruk menimbulkan kemarahan netizen adalah gelagat beberapa orang lelaki yang dilihat memukul dan bajunya ditarik sehingga terselak menampakkan perut serta pakaian dalam suspek.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Setahun Tumpang Rumah Aku & Husband, Rupa-Rupanya Dia!! Saya dah 5 tahun berkahwin dan mempunyai 2 orang anak..sekarang ni adik ipar saya dah setahun tinggal dengan saya..adik ipar saya perempuan umur 24 tahun..masalahnya sekarang ni saya rasa dah tak tahan dengan perangai dia. Kalau dia buat apa-apa d...
Pengantin Tersilap Suami , Pengapit Temani MALAM PERTAMA Bagaimanapun, tak ada gunanya dia menyesal kerana benda sudah terjadi, lapor akhbar Xinhua.Pengantin perempuan itu yang dikenali sebagai Huang saja, dikatakan pergi ke bilik mandi pada awal pagi selepas malam majlis perkah. Dia dengan seronok kemb...
Anak Dara No.2 Amy Search Yang Mungkin Ramai Tak Kenal. Lawanya! Baru baru ini merupakan ulang tahun kelahiran penyanyi rock tanah air kita, Amy Search. Majlis yang dihadiri oleh kenalan rapat mereka dikongsi Amy di laman Intagram miliknya. Memang meriah habis. Namun ramai yang tertanya tanya di sebalik gambar ...
Kerana Kerap Makan Budi, Akhirnya Tergadai Tubuh Badan. Menjadi orang ketiga sememangnya perkara yang harus dielakkan tetapi kalau dah memang jodoh nak buat macam manakan. Tapi ada juga yang dah tahu bahawa dia itu menjadi orang ketiga tapi masih juga nak merosakkan hubungan rumah tangga orang lain, ka...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*