Pukul Dan Tarik Baju Gadis Disyaki Mengintip Sehingga Terselak

loading…


Sejak sejam lalu tular di laman sosial Facebook tiga buah video yang memaparkan gelagat irang kampung di Tasek Gelugor, Pulau Pinang yang bertindak memukul seorang wanita selepas ditangkap mengintip sebuah rumah penduduk kampung.

Memetik laporan Harian Metro, gelagat mencurigakan wanita berusia lingkungan 20 tahun itu mengintip sebuah rumah telah disedari oleh seorang penduduk sebelum bertindak mengepungnya dengan beberapa orang yang lain.

Sebaik dicekup kami bertanya tujuan apa dia mengintip rumah orang.Bagaimanapun dia gagal menjawab sebaliknya meronta untuk melepaskan diri,” katanya.

Menurut beliau, penduduk kampung terus mendesak supaya wanita berkenaan memberitahu siapa yang menyuruhnya mengintip rumah orang.Walaupun didesak tetapi wanita berkenaan tidak beritahu tujuannya berbuat demikian.Sebaliknya dia berkata ‘sat chek nak ‘explain’,” katanya.

Wanita berkenaan kemudian diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut. Tiga video wanita berkenaan dipukul tular di media sosial petang ini di mana ia menimbulkan kemarahan netizen.

Mana tidaknya, hanya kerana mengintip, wanita itu ditampar, dipukul dan rambut ditarik tanpa belas kasihan oleh penduduk, apa yang lebih teruk menimbulkan kemarahan netizen adalah gelagat beberapa orang lelaki yang dilihat memukul dan bajunya ditarik sehingga terselak menampakkan perut serta pakaian dalam suspek.

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Hakim Terduduk Dengar Pengakuan 4 Pelajar Perempuan Cabul Rakan Mereka. Kejadian berlaku di Ayer Keroh. Empat pelajar perempuan yang kini menuntut di sekolah pemulihan akhlak telah dihadapkan ke mahkamah seksyen pada hari ni kerana tuduhan memasukkan botol deodoran ke dalam kemaluan rakan perempuan mereka sendiri pad...
Selepas Bernikah Aku Makin Benci Kat Isteri, Tak Tahu Kenapa !! Nama aku Ashrul. Setelah terbaca kisah perceraian yang makin parah di Malaysia dalam akhbar, aku terdetik untuk bercerita pengalaman yang aku sendiri laluinya. Kisah ini bukanlah untuk mengingatkan kembali atau menceritakan masalah aku tapi lebih kep...
Jangan Cakap Sedap Mulut! Orang Macam Awak Ni Buat Busuk Nama!! Menjadi lumrah selebriti untuk berkongsi gambar kenang-kenangan di laman Instagram.Memang laman Instagram menjadi tempat seseorang berkongsi foto terkini kepada para follower. Namun seperti biasa ada sahaja mulut mulut dari orang ramai yang suka m...
Pengakuan Berani Mati , Saya Suka Sangat Suami Orang- Rita alam. Minta admin tolong post untuk kebaikan para isteri. Saya suka dekat suami orang. Sebab suami orang nampak bergaya, macho, matang, berpengalaman dan penyayang. Bila saya berada dekat luar rumah, macam di tempat kerja, pergi shopping mall ke, at...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*