Ramai Gadis Melayu Kecewa Selepas Mengetahui Jentina Pelatih Ini.

loading…


Ramai gadis melayu kecewa selepas mengetahui jentina pelatih ini|Pertama kali melihat gambar ini, apa yang anda nampak? Susuk seorang lelaki sado,Percaya atau tidak, jurulatih gimnasium ‘lelaki’ di Ipoh, Perak ini sebenarnya adalah seorang wanita!

Sekali pandang ternyata nampak macam seorang lelaki, mana tidaknya tubuh badan yang sado dan berwajah handsome. Fuhhh… namun secara semula jadi dia tetap wanita ya.

Elaine Ley atau lebih dikenali sebagai El Lye mengakui mula mengambil supplement steroid sejak tahun 2008 lagi bagi menukarkan susuk badan menjadi lebih berotot dan berbulu pada wajah.

“Ya, saya memiliki badan seperti lelaki namun hati seperti wanita. Saya mahukan lelaki menerima dan mencintai saya seadanya,” katanya dipetik sebuah portal online.

Berikutan pengambilan steroid yang berterusan, wanita yang memiliki ketinggian 153 sentimeter dan berat hanya 42 kilogram pada waktu itu, berazam menambah lagi sehingga jisim tubuhnya mencecah 62 kilogram.

Lye memberitahu dia bukanlah seorang transgender tetapi memang mempunyai kemahuan untuk jadi seperti itu.

Berikutan terlalu obses untuk mendapatkan susuk tubuh idaman, wanita ini kehilangan teman lelaki yang sudah tujuh tahun bercinta kerana jejaka berkenaan tidak boleh menerima perubahan dirinya.

“Kami berkongsi minat sama dalam sukan tetapi dia tidak boleh menerima perubahan badan saya,” ujarnya.

Tambahnya, pada awal perubahan dia mengalami kekeliruan terutama dalam menggunakan kemudahan awam seperti tandas.

Hal ini kerana, bila dia masuk tandas wanita, orang ramai akan terkejut. Disebabkan itu, wanita ini mengambil keputusan untuk menggunakan tandas lelaki sahaja.

“Apabila saya masuk tandas wanita semua akan terkejut sampaikan panggil pengawal keselamatan. Jadi, saya memutuskan untuk masuk ke tandas lelaki sahaja,” kata Lye.

Lye mempunyai sebuah gimnasium di Ipoh, Muszle Warrior yang mula dibuka pada 2007 dan memiliki pencapaian ijazah sarjana muda dalam bidang Sains Sukan. Instagram:Elaine Ley ,

 

 

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Gadis Berusia 15 Tahun Ditahan Kerana Cuba Rugol Teman Lelaki. Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merogol teman lelakinya yang di kenali sebagai Iman, remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri itu didakwa telah mencabul kehormatan kekasihnya. Iman ...
Nelydia Senrose Dikenakan Waran Tangkap !! Akibat gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), pelakon Nelydia Senrose akhirnya diberi waran tangkap dan sedang diburu pihak berkuasa. Menurut pihak LHDN, Nelydia menghadapi lima pertuduhan disebabkan gagal mem...
Kisah Seorang Janda Yang Suka Makan Pisang Dan Juga Seorang Lelaki. Pak Hamid adalah seorang duda yang tinggal berdua dengan anak perempuannya setelah kematian isterinya tiga tahun lalu. Kawasan rumah pak Hamid agak terpencil dan mempunyai sebuah rumah kosong yang agak dekat. Rumah pak Hamid agak terurus kerana ad...
Diceraikan Suami Kerana Mengeluarkan ‘Bunyi Aneh’ Seorang wanita yang sangat mencintai suaminya mengaku tidak dapat lagi menahan kepedihan atas keretakan hubungan rumah tangga mereka. Beliau yang sudah pun memiliki anak 3 berkata dia sudah tidak tahu mahu buat bagaimana, selepas suaminya hendak m...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*