Rita Rudaini Mengamuk Kerana Orang Kritik Anaknya !!

Pelakon Rita Rudaini mempunyai dua anak lelaki hasil hubungan dengan bekas suaminya, pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan.

Anaknya bernama Airit Rayyan Rizqin, Airit Qaqa Arjuna.Baru-baru ini Rita Rudaini ada memuatnaik gambar terkini anaknya di laman media sosial.

Anak bongsunya, Arjuna sememangnya diketahui mempunyai rambut yang panjang.Ada seorang pengguna laman media sosial yang memberi komen mengkritik rambut Arjuna yang panjang itu.Lebih memeranjatkan dia ada mengaitkan dengan Sajat melalui komennya.

Ini komen panas tersebut:

“Kenapa rambut macam pompuan? Kalau boy buat cara boy. Ni dah dididik jadi girl, esok jadi nursajat padan muka”

Kemudian komen itu dibaca oleh Rita Rudaini dan pelakon ini memberi komen balas.

Ini tulis Rita Rudaini:

“Saya memang tak suka dan anti “orang bodoh”. Cuba baca kat bio saya.

“BODOH PIANG tu jangan tunjuk sangat, simpan sikit untuk anak-anak awak.

Melalui komen komen dari follower yang lain, ramai yang mengecam tindakan wanita itu yang mengkritik anak Rita Rudaini.

Ini komen dari follower yang lain:

Menarik Juga Di Bawah :

Kerana Dendam, Gambar ‘Aib’ Seorang Wanita Disebarkan Di Media Sosial. Selepas lebih dua bulan memutuskan hubungan cinta, seorang gadis berusia 25 tahun kini menjadi mangsa dendam bekas teman lelakinya itu apabila gambar-gambarnya dalam keadaan aib kini disebarkan di media sosial. Tambah malang lagi, ibarat jatuh dit...
Nur Sajat Akhirnya dilamun cinta. Jejaka Tersebut Bukan Calang2 Orang! USAHAWAN terkenal yang juga selebriti Nur Sajat dikatakan hangat bercinta dengan jejaka berbadan sado yang dikenali sebagai Coach Yin. Bagaimanapun Sajat ketika dihubungi mengakui lelaki itu adalah rakan lelaki paling rapat dengannya.Kami berkawan...
Nelydia Senrose Diburu Dikenakan Waran Tangkap Jom Baca Kenyataan Rasmi!! Pelakon jelita Nelydia Senrose gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN).Padahnya Nelydia Senrose telah dikenakan waran tangkap dan kini sedang dicari pihak berkuasa.Menerusi kenyataan LHDN, Nelydia menghadapi 5 pert...
Tiara Jacquelina Dikecam Pakai Singlet Dalam Masjid? Selebriti Tiara Jacquelina telah melawat negara Turki pada bulan lepas. Turki merupakan negara yang memang terkenal dengan sejarah yang amat mengagumkan. Tiara Jacquelina yang dikenali ramai sebagai pelakon Puteri Gunung Ledang, telah melawat bany...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*