Saya Tak Sangka Dato Siti Sanggup Buat Benda Tu Dalam Pesawat

Pramugari MAS itu berjaya merakamkan tragedi tersebut ketika Dato Siti menaiki Flight pulang dari sambutan hari lahirnya di Jakarta. Hmmm…kalau segan memang tak dapatlah kan? Korang kena baca kapsyen yang last tu. Memang win!!!

Semua orang pasti tidak akan melepaskan peluang untuk bergambar atau berselfie dengan penyanyi kesayangan negara ini jika terserempak dengannya.

Lain pula yang berlaku kepada crew kapal MH717 yang dinaiki Dato Siti Nurhaliza ketika pulang dari Jakarta usai sambutan hari lahirnya kelolaan peminatnya di Indonesia.

Datuk Siti, I actually wanted to take a picture with you the moment I saw you step in the aircraft. However, you were asleep almost the entire journey and I didnt want to disturb your beauty sleep. But the moment you decided to take a restroom break, I grabbed my phone and stood by in excitement for when you step out. Thank you for using our restroom and keeping it so clean after use!

Hehehe..kalau malu memang melepas lah nak selfie kan? Tapi ayat crew kapal ini yang last memang win. Pembersih tau orangnya tok ti ni. Hihi – Sumber

Menarik Juga Di Bawah :

Gambar Terkini Pelakon Zara Zya Selepas Jalani Pembedahan Buang Ketumbuhan Zara Zya telah selamat menjalani pembedahan ketumbuhan kelenjar di bahagian pipinya bulan lepas.Kini pelakon jelita ini telah berkongsi gambar keadaan dirinya kepada peminat. Memang jelas parut di kawasan telinga pelakon tersebut akibat dari pembe...
Kerana Dendam, Gambar ‘Aib’ Seorang Wanita Disebarkan Di Media Sosial. Selepas lebih dua bulan memutuskan hubungan cinta, seorang gadis berusia 25 tahun kini menjadi mangsa dendam bekas teman lelakinya itu apabila gambar-gambarnya dalam keadaan aib kini disebarkan di media sosial. Tambah malang lagi, ibarat jatuh dit...
Kata Pergi Breakfast, Tapi Kau Curang Dengan Lelaki Lain! Seorang lelaki bertindak menyerang isterinya dengan seorang lelaki yang dipercayai kekasih gelapnya selepas terserempak dengan mereka berhampiran dengan tempat kerja lelaki itu. Suami yang berang itu lalu menarik baju isterinya dan menendang lelak...
Gadis Berusia 15 Tahun Ditahan Kerana Cuba Rugol Teman Lelaki. Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merogol teman lelakinya yang di kenali sebagai Iman, remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri itu didakwa telah mencabul kehormatan kekasihnya. Iman ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*