Saya Tak Sangka Dato Siti Sanggup Buat Benda Tu Dalam Pesawat

loading…


Pramugari MAS itu berjaya merakamkan tragedi tersebut ketika Dato Siti menaiki Flight pulang dari sambutan hari lahirnya di Jakarta. Hmmm…kalau segan memang tak dapatlah kan? Korang kena baca kapsyen yang last tu. Memang win!!!

Semua orang pasti tidak akan melepaskan peluang untuk bergambar atau berselfie dengan penyanyi kesayangan negara ini jika terserempak dengannya.

Lain pula yang berlaku kepada crew kapal MH717 yang dinaiki Dato Siti Nurhaliza ketika pulang dari Jakarta usai sambutan hari lahirnya kelolaan peminatnya di Indonesia.

Datuk Siti, I actually wanted to take a picture with you the moment I saw you step in the aircraft. However, you were asleep almost the entire journey and I didnt want to disturb your beauty sleep. But the moment you decided to take a restroom break, I grabbed my phone and stood by in excitement for when you step out. Thank you for using our restroom and keeping it so clean after use!

Hehehe..kalau malu memang melepas lah nak selfie kan? Tapi ayat crew kapal ini yang last memang win. Pembersih tau orangnya tok ti ni. Hihi – Sumber

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Nelydia Senrose Dikenakan Waran Tangkap !! Akibat gagal menghadiri prosiding kes melibatkan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), pelakon Nelydia Senrose akhirnya diberi waran tangkap dan sedang diburu pihak berkuasa. Menurut pihak LHDN, Nelydia menghadapi lima pertuduhan disebabkan gagal mem...
Lelaki Ini Menyesal Seumur Hidup Selepas Mencium Wanita Cantik Ini. Seorang pemuda bertekad untuk naik ke atas pentas untuk mencium seorang wanita cantik yang sedang membuat persembahan. Di dalam beberapa gambar yang telah viral, seorang pemuda berbaju ‘T’ dan memakai cermin mata telah memeluk dan mencium seorang ...
Inilah Manfaat Suami Mencium Seluar Dalam Isteri Setiap Hari. Masih ramai sebenarnya yang tidak tahu mamfaat mencium seluar dalam isteri, dalam beberapa kajian yang dilakukan menemui bahawa suami yang gemar mencium seluar dalam isterinya akan nampak lebih sihat, kuat dan awet muda. Nampak agak menjijikkan na...
VIDEO!! Seorang Lelaki Sedang Beronani Mengekori Pelajar Perempuan!! Satu rakaman video yang kini sedang tular di media sosial memaparkan seorang lelaki yang sedang beronani di sebuah lorong di kawasan perumahan berdekatan dengan sebuah sekolah.Rakaman video yang dipercayai dirakamkan melalui kamera litar tertutup (CC...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*