Tunjuk Bukti Kalau Hamil Anak Pemuzik Wings – Awie

KUALA LUMPUR: Seorang wanita yang mendakwa hamil hasil hubungan terlarang dengan seorang anggota sebuah kumpulan rock diminta mengemukakan bukti.Vokalis Wings, Datuk Awie meminta wanita itu tidak bersembunyi di sebalik purdahnya dan dia diminta membuat laporan polis.

Jika benar apa yang didakwa sila tunjukkan bukti dan tunjuk wajah sebenar dan bukannya berselindung di sebalik purdah yang dipakai.Kalau benar dakwaan yang dibuat mengapa perlu menutup wajah? Lebih baik buat laporan polis,” katanya.

Awie memberitahu Wings juga tidak teragak-agak untuk ambil tindakan sekiranya dakwaan itu fitnah.Awie berkata demikian sebagai mengulas pendedahan seorang wanita misteri yang mendakwa hamil anak anggota kumpulan rock.

Wanita itu meminta individu tersebut yang kononnya seorang pemuzik Wings bertanggungjawab terhadap anak dalam kandungannya yang kini mencecah lima bulan.Dalam pada itu, Awie berkata, kontroversi itu sedikit sebanyak telah mencalarkan nama baik dan kredibiliti Wings.

Dakwaannya itu bukannya sahaja membabitkan seorang individu tetapi melibatkan anggota lain dalam Wings dan boleh jadi ia merupakan agenda menjatuhkan kami.Wings bakal mengadakan persembahan istimewa bersempena Ramadan di Hotel Priemera Kuala Lumpur pada 26 Mei ini.

Kalau dia gagal untuk mendapat balasan cinta ke apa, semua orang pernah melaluinya… Ini dia buat cerita seolah-olah ini zaman jahiliah,” ujarnya.Tambahnya, pihak Wings juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan terhadap wanita tersebut sekiranya apa didakwa itu fitnah.

Sementara itu, Awie berkata, sekiranya benar anggota Wings adalah individu dimaksudkan dia sendiri akan memastikan individu berkenaan bertanggungjawab atas perbuatannya.

Semua manusia ada melakukan kesilapan dan sekiranya perkara itu benar, saya sendiri akan pastikan individu itu bertanggungjawab atas perbuatannya,” kata Awie.

Menarik Juga Di Bawah :

Buang Ego Demi Kegembiraan Anak, Farah Lee Dan Elly Iskandar Mengalah Bersama !! Kegembiraan Ally dan Farah dikatakan telah mempengaruhi mood anak mereka Maream untuk berasa teruja dan gembira pada hari pertama persekolahannya yang bermula minggu lalu. – Foto Instagram Baru-baru ini, tular video pengacara Ally Iskandar dan bek...
Lelaki Tak Kacak Tapi Kelakar Boleh Hantar ‘Resume’ Kepada Zahirah PELAKON Zahirah MacWilson berasa kelakar apabila membaca komen-komen netizen terhadap sebuah artikel yang menulis tentang ciri-ciri lelaki idamannya.Zahirah turut bergurau kepada netizen yang berminat untuk mencuba nasib menjadi teman lelakinya agar ...
Selepas Ziana Zain Dedah Didera Secara Mental, Ini Kenyataan Mengejutkan Anuar Zain !! Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan l...
Saya Sentiasa Sokong Apa Saja Keputusan Kak Zie – Anuar Zain KUALA LUMPUR - "Kami sekeluarga tahu apa yang terjadi dan perasaan dia ketika ini. Jadi, apa sahaja yang akan berlaku nanti, saya sebagai adik sentiasa menyokong keputusan dia.” Itu respons penyanyi popular Anuar Zain ketika ditanya tentang kemelu...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*