Wanita Ini Tegur Seorang Artis Lelaki Yang Famous Untuk Berselfie

loading…


Baru-baru ini drama lakonan pelakon ini memang trending no 1 di twitter. Selepas drama itu menjadi sebutan netizen, nama pelakon ini juga semakin melonjak naik. Dan semalam seorang peminat tiba-tiba tegur pelakon ini dan mahu berselfie ketika terserempak di depan salah sebuah butik tudung di Petaling Jaya.

Dan respon diterima? Memang tak disangka-sangka. Dia sanggup berhenti, parking motor dan layan peminat berselfie. Siapa artis tu agaknya??

 

Ada seorang makcik tegur nak selfie

I took this pic from inside of the boutique.. He already on his bike … Then a “makcik stopped him and wanna took selfie” So immediately he took off his helmet and theý took a selfie… so i apa lagi trus approached him la dgn muke x malu.. i ckp la nak selfie.. die terus grab politely my phone n we took a selfie too.. #fattahaminz #lofattah

Ok semua mesti tertanya2 kan.. apa la si fabrickreate ni crite pasal post sebelum ni.. hah ni la makcik yg berani n first one stalled fattah nak wefie… Im the second one ok.. then ramai2 lagi…Tgk x position moto die n momentum die dh tolak motor ke belakang nak gerak n helmet still intact.. kerana makcik tu la die tolak balik moto ke dalam n bukak helmet.. To me : thats what we called “RESPECT & APPRECIATION” Let the pictures talk!!! #fattahaminz #lofattah #teamlofattah #naelofar #fattahamin

Dan layan peminat berselfie! / sumber : instagram fabrickreate / kredit: airsoya , bujanglapok2

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Pengakuan Berani Mati , Saya Suka Sangat Suami Orang- Rita alam. Minta admin tolong post untuk kebaikan para isteri. Saya suka dekat suami orang. Sebab suami orang nampak bergaya, macho, matang, berpengalaman dan penyayang. Bila saya berada dekat luar rumah, macam di tempat kerja, pergi shopping mall ke, at...
Pasangan Suami Isteri Lakukan Hubungan Kelamin Di Tepi Lebuhraya? Sebuah portal semalam telah menerbitkan satu artikel yang mendakwa sepasang suami isteri telah dirakam melakukan hubungan seks di tepi lebuh raya di Changkat Kledang Jawi, Seberang Perai Selatan di sini sehingga membangkitkan kemarahan awam. Melal...
Pernah Dinobatkan Sebagai Kanak-kanak Yang Tercantik Dunia!! Pada tahun 2011, seorang model kanak-kanak yang baru berusia 10 tahun yang dipaparkan dalam majalah Vogue Enfants telah mencetuskan kejutan dalam industri peragaan. Gaya kanak-kanak itu, Thylane Lena-Rose Blondeau yang semakin menjadi sebutan dala...
Wanita Cantik Ini Terjatuh 45 Meter Ke Gaung, Bukan Ditolong Malah Diperkosa Seorang gadis cantik bertugas sebagai guru Bahasa Inggeris di Vietnam, dikenali sebagai Hannah Gavios, 23, dari New York, Amerika Syarikat sedang bercuti di Krabi, Thailand.Hannah pada malam hari itu meluangkan masa di pantai sehingga waktu malam, da...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*