WOW!! 7 Foto Kereta Mewah, Kekasih Fasha Sandha Yang Berumur 26 Tahun

loading…


Kelmarin Kaki Share ada menyiarkan mengenai satu gosip terkini mengatakan yang Fasha Sandha dikatakan semakin intim dengan kekasihnya yang kacak di dalam satu majlis yang meriah. Fasha menerusi satu gambar tersebut, meletakkan hashtag ‘i miss you’ sekaligus ia menguatkan lagi spekulasi tentang pasangan ini tengah hangat-hangat bercinta.
Ternyata perwatakan lelaki tersebut di perhatikan nampak amat segak itu dikenali sebagai Mukhlis atau nama sebenarnya Ahmad Mukhlis Bin Mohd Rosdi. Menurut sumber dari Readlex.com, dia senang dikenali sebagai nama Kelis itu oleh rakan-rakannya adalah merupakan seorang pengasas kepada satu produk kecantikan dan kesihatan yang terkenal iaitu Amaura Hq. Mukhlis yang berasal dari Kota Bharu, Kelantan namun baru berusia 26 tahun dan merupakan pelajar lulusan Ijazah dalam Pengurusan Pembinaan di Universiti Limkokwing.
Selain itu dari sumber Media Hiburan menyatakan, Mukhlis juga sering digelar sebagai Ustaz Rock kerana amat aktif mengajak orang ramai mengaji secara Live di Instagram di mana dia juga merupakan duta kepada mengaji.com.

Selain digelar sebagai Ustaz Rock, Mukhlis sering tampil bergaya dan seorang yang agak ‘fashionable’ di Instagram. Jejaka yang sentiasa nampak kemas ini juga sering bergambar dengan kereta mewahnya. Jom lihat foto-foto Mukhlis yang buatkan ramai wanita jatuh hati.

 

 

 

 

 

 

Gambar Instagram Mukhlis Rosdi Sumber Readlex.com & Media Hiburan, Hangat.com [ www.kakishare.my ]

loading...

Menarik Juga Di Bawah :

Gadis Comot Viral Angkat Simen Wartawan Dedah Identiti Sebenarnya VIRAL GADIS CANTIK JADI BURUH KASAR Jarang kita dapat melihat seorang gadis sanggup menjadi buruh kasar dan bekerja dengan pekerjaan yang dimonopoli oleh golongan lelaki. Perkara ini berlaku di China. Ramai rakyatnya yang bekerja keras melakuka...
FUHH,Tular Gambar Lisa Surihani Berseluar Pendek & Menjolok Mata. Hari ini tular gambar Lisa Surihani bercelana pendek sehingga menampakkan paha nya yang gebu dan mencolok. Di percayai gambar ini diungkapkan oleh sebuah forum terkenal di Malaysia. Gambar ini turut terpercaya di ambil dari 'IG' teman Lisa & Yusr...
GAMBAR Pengantin Baru ‘Tayang’ Aksi Mukaddimah Malam Pertama Di FB!! DUNIA AKHIR ZAMAN!! Korang Lihatlah Sendiri Gambar Pengantin Baru ‘Tayang’ Aksi Mukaddimah Malam Pertama Di FB?  
Hanya Kerana Pinangan Ditolak, Lelaki Rogol Teman Wanita!! AJAL, maut, jodoh dah pertemuan semuanya kerja Allah S.W.T. Siapalah kita sebagai manusia nak menolak takdir yang dah ditentukan. Kelmarin, seorang gadis telah dirogol oleh teman lelakinya gara-gara mangsa menolak lamaran lelaki itu untuk berkahwi...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*